Ik ben Mieke Buysse

mieke1 mieke2 mieke3

Reeds lang bemerk ik bij mezelf dat ik gevoeliger ben dan de meeste mensen waarmee ik in contact kom. Na lang zoeken heb ik dit een plaatsje kunnen geven. Ik weet nu dat ik hooggevoelig ben. Elke dag leer ik nog om hiermee om te gaan. Het is niet zo eenvoudig maar nu besef ik dat deze eigenschap je een extra kracht kan geven. Het heeft wat voeten in de aarde gehad vooraleer ik tot de juiste inzichten kon komen. Ik ben een hele grote gever en ik heb een leven geleid met te weinig aandacht en tijd voor mezelf, met  ziekte tot gevolg.

In maart 2009 werd bij mij fibromyalgie, CVS en spasmofilie vastgesteld.

"Dankzij" het onbegrip over deze ziektes en de weinige vooruitgang met de klassieke behandelingen (onze westerse geneeskunde) ben ik verder op zoek gegaan. Ik wou en zou mijn lichaam en geest opnieuw in balans krijgen.


Ik heb heel wat stappen ondernomen om mijn genezing te bevorderen. Lees meer...


De Quantumgenezing opende volledig mijn ogen. De oosterse wijsheden zouden onze westerse geneeskunde perfect kunnen aanvullen. Dit zou de genezing van vele ziektes, laat het me beschavingsziektes noemen, kunnen bevorderen.

De quantum wou ik verder exploreren en zo kwam ik in contact met 'Quantum - Touch®'. Ik heb in deze opleiding aan den lijve ondervonden dat er energie is en dat je met energie en goede intenties veel kan bereiken.


Ik neem sedert begin juli 2010 ook een nieuw voedselsupplement "Xango" (sap van de mangosteen, een vrucht uit Zuid-Oost Azië). Het eerste voedselsupplement dat effectief verandering teweeg brengt en geloof me, ik heb er reeds heel wat uitgetest.


Door de combinatie van al die goeie elementen zit ik terug op het juiste spoor. Ik voel weer goede energie. Mijn lichaam is er weer. Ik sta weer in mijn kracht!

Het was een lange, soms eenzame maar uiteindelijk wel boeiende weg! Ik ben blij dat ik deze ziekte kon zien als een kans, een middel om te groeien.

Ik heb vooral ook leren luisteren naar mijn lichaam. Ik probeer mijn grenzen nu wat meer te respecteren. Dit blijft voor mij wel een moeilijke opdracht maar hier wordt elke dag aan gewerkt.

Ik vind het vooral belangrijk om wat ik leerde te delen en zo anderen verder op hun weg te helpen. Het is mogelijk om een balans tussen geest en lichaam, tussen gevoel en verstand te herstellen.

 
Merelbekestationplein 10 bus 01
9050 Gentbrugge
09 328 65 08
0473 83 79 43
BE-0837.797.611